Compania

Compania noastra a fost fondata ca producator de jucarii moi in 1998. In acesti ani, noi am pracurs un drum lung, incepind de la o producer mica la companie, care se ocupa si de comercializarea cu bucata si cu ridicata a jucariilor si altor marfuri pentru copii cum ar fi costume carnaval si promo-costume.

Avem un asortiment larg de jucarii moi, de costume pentru anul nou si carnaval, atit pentru maturi de diferite virste, cit si pentru companii de promovare si reclama. Gama noastra de produse trece de 450 tipuri, care se pot produce atit in serie cit si la comanda individuala a clientului, conform dizainului acestuia.

Istoria vinzarilor noastre cuprinde mai mult de o mie de vinzari, atit in tarile CSI cit si in Marea Britanie, Izrali si Canada. Clientii nostril permanenti sunt si companii mari de comert, agentii de PR si magazine mai mici.

Astazi, se poate de afirmat cu incredere ca noi suntem recunoscuti ca un partener de nadejde.

Noi executamsi elaboram modele de jucarii moi, conform dorintei si dizainul clientului.

  • Producem papuse

  • Producem constructii si jucarii gonflabile care se umfla cu aier

  • Elaboram si coasem costume (pentru diferite ocazii si evenimente)

Suntem bucurosi sa va vedem pe pagina noastra noua de internet, care a fost renovate recent: WWW.TOYS.MD

Pentru comoditatea D-stra, produsele noastre sunt impartite dupa categorii.

Cumparaturi reusite!

 

 

Privacy Policy
 
www.toys.md believes the customer should have the highest possible degree of privacy and security available. We believe that our customers private information (names, addresses, phone numbers, e-mail addresses, and credit card information) is something that should stay between www.toys.md and the customer. We have never, and will never give, sell or share in any way, such information to any person or company.